Bejelentkezés

Hogyan működik vendéglátósként?

1 Felveszed velünk a kapcsolatot

2 Befizeted a Rakun tagsági díjat (100 Ft+ÁFA/doboz/hó) és megkapod a dobozokat

3 Elkészítjük vendéglátóhelyed profilját a rakun.hu oldalon és megkapod a jóváhagyó QR kódodat

4 Vendégeidnek ajánlod a Rakun rendszert online és helyben is

5 Amikor egy vendég Rakun dobozban kéri az ételt, leellenőrzöd az előfizetését és felmutatod neki a jóváhagyó QR kódodat

6 Ha a vendég visszahozza a dobozt, a QR kóddal jóváhagyod és a visszahozott dobozt a HACCP-előírások szerint elmosod

A dobozokról

Ők már csatlakoztak

Legyen az én helyem is Rakun elfogadóhely!

Miért éri meg csatlakozni?

Cseppmentes, szép

Nem kell aggódnod, dobozainkból nem folyik ki a leves sem, ráadásul sokkal igényesebben mutat az acél dobozokban az étel, mint egy műanyagban.

Árcsökkentés

Amikor vendégeid a RAKUN dobozokat használják, nem kell külön csomagolási díjat felszámolnod az elviteles ételekhez. Örülni fognak, ha olcsóbban ehetnek nálad!

Visszatérő vendégek

Az utóbbi években elterjedt zero waste életformához egyre többen csatlakoznak. A környezettudatos vásárlók az olyan boltokba, vendéglátóhelyekre, szórakozóhelyekre járnak vissza, ahol lehetőségük van hulladékmentesen vásárolni.

Zöld kommunikáció

Segítünk kommunikálni környezetvédelmi törekvéseidet saját felületeiden és a RAKUN Dobozközösség oldalain is.

Fenntartható Vendéglátóhely minősítés -10% kedvezménnyel

Gratulálunk! A Dobozközösséghez való csatlakozással máris csökkented éttermed ökolábnyomát. Ezért szeretnénk megjutalmazni: dobozközösségi tagként a Fenntartható Vendéglátóhely minősítést 10% kedvezménnyel szerezheted meg.

Hogyan csatlakozhatsz?

Jelezd felénk, hogy csatlakoznál a Dobozközösséghez!

Érdeklődöm

Letöltöd a Rakun Dobozközösség appot

Rólunk

Ételt vigyél, ne szemetet!

A Rakun Dobozközösség a Felelős Gasztrohős Alapítvány válasza a COVID-19 járvány által megnövekedett szemét mennyiségére, ami az egyszer használatos ételcsomagoló dobozokból áll. Egy olyan rendszert álmodtunk meg, amelyik nemcsak a hulladékcsökkentésben segít, de élelmiszer-higiéniailag is biztonságos. Az Alapítványon keresztül 2012 óta dolgozunk vendéglátósokkal a Fenntartható Vendéglátóhely minősítés kapcsán, ezért tudjuk, hogy számos kihívással kell megküzdeniük nap mint nap. Kiemelten fontos számunkra, hogy a Rakun rendszer könnyen használható legyen és a vendégeket arra ösztönözze, hogy térjenek vissza újra és újra.

Többet a csapatról Többet a Gasztrohősről